Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

problem z odpalaniem pomocy pomocy!

szoti

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem nowy na forum nam scenica od tygodnia mam jeden problem z odpalaniem rano jak startuje to mi za 5-6 razem na początku szarpie silnikiem potem się]równa potem muszę go potrzymać prze pare minut na obrotach zeby się zagrzał bo nie trzyma wolnych obrotów potem jak chwyci jakąs temperature to jest wszystko ok potem moge za 5-6 godzin odpalać i jest ok jeden mechanik powiedział mi ze to jest walniety czujnik temperatury i on znajduje sie przy termostacie tylko tam sa dwa i nie wiem ]który mam wymienic morze mi ktos mi pomóc który to jest i czy to jest morzliwe ze to tem czujnik jest walniety tam sa dwa jeden pod drugim który jest który prosze i błagam o pomoc z góry dziekuje za pomoc

Edytowane przez P_r_z_e_m_o

Drogi autorze. Spróbuj przeczytać swoje dzieło tak, jak to napisałeś, czyli na jednym wdechu. Nie użyłeś nawet jednej kropki, żadnego przecinka. Uwzględniając rażące w oczy błędy ortograficzne, nie da się tego czytać.

Dodam więcej - nie można chyba nawet chcieć udzielić odpowiedzi na taki rażący brak szacunku dla czytelnika tego posta. A jak sobie pomyślę, że moja córka, która dopiero miesiąc temu rozpoczęła drugą klasę w tym tekście zrobiłaby może 2-3 błędy (widząc jak sobie radzi w rozmowach przez gg z dziadkami i jak jej się to podoba) - zachodzę w głowę - KTO TO PISAŁ???? Musi mieć talent. Szoti - popraw się i post - a wszystkim to wyjdzie na dobre.

Edytowane przez Optima

sory za błędy ale ja już 10 lat nie mieszkam w Polsce i za bardzo nie pamiętam tej ortografi jeszcze raz SORKI SORKI

NIE CHCIAŁEM NIKOGO URAZIĆ PRZEPRASZAM

Z czytaniem ze zrozumieniem też najwidoczniej masz problem. Polecam Regulamin forum.

Za kasowanie wpisów moderatora przydzielam punkcik.

Polecam instalację sprawdzania pisowni w przeglądarce, dla mnie to, że nie mieszkasz w Polsce nie jest żadnym tłumaczeniem. Znam ludzi, którzy od bardzo wielu lat mieszkają po za Polską i pięknie piszą po polsku.

Poza tym używanie Caps Lock'a uważane jest za krzyk i tu on zupełnie nie pasuje.

Edytowane przez P_r_z_e_m_o