scenicool Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam Kupilem dwa dni temu meganke z 2000r. Mam takie male pytanko bo brakuje mi jakiejs gumy od filtra. Ponizej fota. Do czego ona słuzy i czy ona musi być włozona??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zasysanie powietrza do silnika, poprzez filtr powietrza, teoretycznie bez niej silnik chodzi, praktycznie powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 To meganka I ph II, nie odwrotnie, przeniosłem w odpowiednie miejsce. O tej rurze i czym ją zastąpić jest kilka postów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dzieki za przeniesienie. Czy moze ma ktos na sprzedaz takie coś. Szukalem na allegro i nie moge znalezc tego wlasnie. Co myslicie jezeli bym zalozyl stozek do megi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alis123 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam. Moja też się rozpadła i nie mogłem znależć nigdzie. Pojechałem na szrot gość dał mi pudło z gumowymi rurkami i znalazłem jakąś od golfa 3 1,8. Po obcięciu kołnieża pasuje jak ulał i zapłaciłem chyba 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi