Bubleh Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Przetrzepałem całe forum ale nie mogłem znaleźć rozwiązania Mianowice cały czas faluje mi wskaźnik paliwa :/ Niezależnie od tego ile benzyny mam w baku to spada na rezerwę, za chwile się znowu podnosi i tak dalej :/ co może być nie tak? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ja bym obstawiał zegary zimne luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 zegary wymienione i dalej to samo Dodano: 21 paź 2012 - 09:18 może być słaba masa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Możliwe ale to by inne wskaźniki też "szalały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 szaleje też temperatura. Silnik zimny a wskazówka po przekręceniu zapłonu wpada odrazu na połowe skali Dodano: 21 paź 2012 - 09:32 czytałem też żeby podmagnesować jarzmo. Wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 szaleje też temperatura. Silnik zimny a wskazówka po przekręceniu zapłonu wpada odrazu na połowe skali A potem spada? Bo jak tak się dzieje to kolega ma, po przekręceniu kluczyka test poziomu oleju w silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 po przekręceniu zapłonu już nie spada idzie powoli pionowo w górę jak silnik nabiera temperatury Dodano: 21 paź 2012 - 18:17 docisnąć mocniej wskazówkę? Dodano: 22 paź 2012 - 13:31 Znajomy powiedzial ze mam rozwalony tlumik drgan plywaka gdzie to sie znajduje? Dodano: 25 paź 2012 - 00:25 Problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Problem rozwiązany. To może podaj co i jak naprawiłeś. Jak rozwiązałeś problem i co było przyczyną. Zawsze może komuś innemu się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi