TicTacDDZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 wie ktoś może gdzie w jest odcięcie zaplonu i paliwa. Ponoć w renault jest takie zabezpieczenie że w razie uderzenia działa ta blokada....wczoraj przy większej prędkości wpakowałem sie na krawężnik:/ pogiete felgi etc. i teraz nie chce odpalić ;/ znajomy mówi że to pewnie ten czujnik... (renaul Megane Coupe 1,6 90KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 TicTacDDZ, nie wiem jaki masz rocznik auta, ale sprawdź przed pompą hamulcową, po prawej stronie, potrząc z przodu pod maskę. Wyglada to jak przekaźnik, tylko na górze ma taki gumowu przycisk, u mnie jest czerwony. Jeśli masz instrukcję fabryczną do auta, to tam to jest pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TicTacDDZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 rocznik '98 nie mam tam tego :/ jakieś inne propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 W mojej instrulkcji to tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TicTacDDZ Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no właśnie znalazłem:))) ale mimo wszystko dzięki za pomoc u mnie jest tak samo tylko że mam czarny guzik:)) a tak przy okazji nie wiecie czy przy takim walnięciu mogło coś jeszcze pujść ( wachacze albo coś)??? Mam nadzieje że nie ale słyszałem że nasze autka mają dosyć słabe zawieszenie;/ nie mam teraz jak sprawdzić bo czekam na nowe felgi. Jutro napisze co i jak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Weź zwykłą miarę zwijaną, kolegą i sprawdź odległości pomiędzy przednim kołem i tylnim np. od środków felg z jednej i drugiej strony. Jak nie będzie różnicy to prawdopodobnie, ale nie napewno, OK. Chyba, że rąbnołeś centralnie przodem i obydwa wachacze dostały równo. Najlepiej jednak podjechać na geometrię. To niewiele kosztuje, a warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zmień temat, bo zaczynacie robić OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TicTacDDZ Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 dobra wracamy do elektroniki... po całej historii nie wiem czemu ale cały czas swieci mi sie kontrolka od poduszki powietrznej:/ nie wiecie co może być nie tak??? coś sie rozłączyło czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi