Prezes Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Troszkę dosypało ale ciągle bardzo dużo brakuje do 2 m :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 U mnie pada z przerwami cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opole.Około -6stopni pada od wczoraj wieczora cały czas bez przerwy;/ A w poniedziałek znów trasa Opole-Warszawa;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Gostyń-pada śnieg temperatura -6 Poznań lekkie opady śniegu temperatura-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wałcz (ZWA)- pada śnieg Temp: -1,4st C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 pada pada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dawaj do mnie ten śnieg. Nie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ;) nie masz czego żałować, już mnie mierzi to codzienne odśnieżanie i testowanie ABS-u :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 to codzienne odśnieżanie To jest to przy czym mogę się trochę poruszać. ;) Wsiadam do auta i robię kilka razy do przodu i do tyłu i odśnieżone :D Niech pada i napada ze 2 m. Dzisiaj szklanka na czarnym. Wolę już po śniegu jeździć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Poznań Brak śniegu Temperatura: -2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie pada. Co więcej, usłyszałem przed chwilą w radyju, że ma padać wszędzie oprócz Dolnego Śląska :D Dlaczego znowu poszkodowani pod tym względem mamy być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zapraszam do siebie, jak Ci tak tego brak, będzie miał mi kto auto rano odśnieżać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Chętnie ;) Szkoda, że tak daleko ;) Sprawdza się póki co to co mówili - brak opadów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 pad drobniutki, już chyba od 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 W Wawie też pada drobny śnieg - ale generalnie to jest go już całkiem sporo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi