triplex130 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Po co ten temat skoro masz prawko bezterminowe z kat.D Bo B robiłem jak natura przykazała jako pierwsze i dostałem terminowe. D robiłem 2,5 roku później i za gęsie jaja wlepił bez terminu Nadal mataczysz i motasz się w wypowiedziach... wskaż mi to "motanie" które nadmieniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 wskaż mi to "motanie" które nadmieniasz. Jak można na jednym plastiku mieć 2 terminy, terminowe dla B i bezterminowe dla D???? Wiem że są oddzielne rubryki w kolumnie 11 ale to przecież jest sprzeczne z logiką, by jedna kategoria miała kreskę, (wyższa) a druga (niższa) datę. Z tego co wcześniej napisałeś wynika, że daty powinieneś mieć w obydwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Najlepiej będzie zeskanować tą wspomnianą stronę z tabelkami, nie ma tam przecie tajnych danych osobowych, i wkleić na forum. Wtedy będzie wiadomo o czym mowa. Numer i kod kreskowy można zamazać. :( Dla mnie też wydaje się bez sensu, aby dawali datę przy B gdzie przy D1 czy też D jest bezterminowo. Jednak żyjemy w PL a tu wszystko jest możliwe :) Dodano: 30 paź 2012 - 22:02 Poczytaj - NOWE PRAWO JAZDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi