scenicool Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam Mam takie pytanko mam imbobilaiser w swojej megance i mam pytanie czy moge pod nia podlaczyc klakson sluzacy jako trabka. Czy nie da rady a jezeli tak to jak to podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 immo to blokada zapłonu, a nie autoalarm. Działa od momentu zamknięcia auta do chwili rozpoznania kodu przy następnym rozruchu. Czyżby przez cały ten czas miał się klakson odzywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 nie nie ja cie rozumiem ze to blokada ale mialem poprzedniego scenica to kierunki mi sie nie swiecily A tu jak otwieram i zamykam to kierunki sie zapalaaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A tu jak otwieram i zamykam to kierunki sie zapalaaja No i nic ponadto, sygnalizuje tylko zdalne otwarcie i zamkniecie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi