ziomek4007 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Witam. Zamierzam załżyc na klapę oryginalny spojler. Znalazłem jeden na szrocie (Megane przed liftingiem) ale np. zaraz na początku ma on wycięcie na ramię wycieraczki. Natomiast na tym zdjęciu (Megane po liftingu) jest bez tego wycięcia: czy ten z Megane przed liftem z tym wycięciem bedzie pasował i czy jest między nimi jakaś różnica :( Edytowane 2 Listopada 2012 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus1551 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Co najwyżej nie bedziesz w stanie podniesc wycieraczki wiecej niz kilka centymetrow nad szybe. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja miałem taki bez wycięcia w Renault 19 i tak jak mówi kokus1551 zapomnij o odchyleniu wycieraczki chyba że na parę centymetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Myślicie ze pytający jeszcze czeka spokojnie na odpowiedź?? Przez 5 miesięcy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus1551 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 przynajmniej bedzie odpowiedz na następne pytanie tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jak nadal będziesz olewał regulamin i uwagi moda pod twoimi postami, to chyba nie będzie.... Odpowiedzi w kosmos wylecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) spokojnie Panowie ;) spojlera jeszcze nie zakupiłem. Oglądałem 2-3 szt. ale były w opłakanym stanie i wszystkie bez tego wycięcia właśnie. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus1551 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Posiadasz dwu czy cztero drzwiową wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 4-drzwiowy hatchback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi