Kaskader Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Witam Jak w temacie mam problem z gnijącymi progami w mojej "reni". Moje pytanie brzmi czy jest jakis sposób aby doprowadzić je do stanu urzywalnosci?? Wcześniejszy własciciel próbował działać coś szpachlą ale tylko pogorszył sprawe. Czy lepiej wymienić czy ratowac to co mam? Edytowane 3 Listopada 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wymienić, nie uratujesz progów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Progi, to najmniejszy problem. Wystarczy wspawać nowe. Gorzej, jak nie ma do czego ich przyspawać (podłoga). Wtedy czeka Cię masa rozbiórki i masa spawania. Rozmiaru zniszczeń dowiesz się dopiero, jak wytniesz stare progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1971 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 W megankach przed liftem to normalne. W poprzedniej obydwa mi zgniły. Sprzedałem ją i kupiłem drugą po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi