Luca Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Pewnego razu zgasiłem megi, po 15 minutach odpalam i zdziwienie: nie ma pozycyjnych. Po pierwszym przekręceniu zapala się deska rozdzielcza - ok. tylne światła też - ok. Natomiast z przodu ślepo. Drugie przekręcenia włacza już normalnie mijania. Teoria 1: Nagle spaliły się obie żarówki (mało prawdopodobne, nie sprawdzałem jeszcze) Teoria 2: Coś padło w układzie elektrycznym. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Gdzie popatrzeć, co sprawdzić? Poza żarówkami oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jak ci świeci w środku to na pewno nie bezpiecznik podejrzewam że raczej przepaliły się żarówki czasem nie zauważysz jak ci się przepali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 też tak miałem, tyle że z tyłu-spaliły się jednocześnie. pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Bywa tak czasami. Posprawdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No niestety, żarówki sa ok. Macie może jakies pomysły, w którym miejscu układu mogło coś puścić? O ile dobrze rozumiem schemat bezpieczników, od postojowych są dwa, lewe i prawe, czyli coś musiało chyba pójść PRZED skrzynką z bezpiecznikami, skoro oba nie świecą? Czy może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Może problem w samej manetce lub kostce połączeniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Pierwszy skok manetki załącza wszystko poza pozycyjnymi, więc chyba jest ok... A gdzie mam szukać kostki połączeniowej? Bo to pewnie będzie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Pod osłoną kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi