zawisza1980 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Widzieliście reportaż :) Renault wyprzedziło Mercedesa 15 lat temu :( Mercedes na 100km zużył 5,61 a Renault 1,9DT i przebieg ponad 230tys. zużył 5,1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Widziałem. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 również widziałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja też widziałem, że... tyle te auta spaliły na przejechanie 80 km. Druga sprawa to taka, że merc dysponował 2 razy większą mocą, a ta moc z powietrza się nie bierze (z tego też, ale nie tylko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Z tego co pamietam to mówili że przejechali 100 km. Oba auta jechały obok siebie z podobną prądkością i taką samą trasą, więc moc nie miała raczej znaczenia. Uważam że Scenic osiągnął bardzo bobry wynik. Na minus Mercedesa działała jego masa (wieksza) i wyposażenie (np klima) które też zjadło kilka kropel paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Może nie używał klimy, ale fakt faktem, fajnie, że Scenic pokazał się z dobrej strony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Również to widziałem i bardzo mnie ucieszyło użycie "szczeniaka" do tej konfrontacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi