iboy Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 1,6 megane classic i phll Witam panów, A więc, wracam sobie wczoraj wieczorem do domu i nagle 'spadł' mi pedał gazu :f leży w glebie, można sobie go samemu podnieść to lata jak mu się podoba. wymacałem tam trochę wieczorem i dzisiaj z rana podpatrzyłem ze pedał na końcu nie ma w ogóle połączenia z resztą auta, doszedłem do wniosku ze musiała zerwać się linka, mam racje? zastanawiam się czy odrazu dzwonić po lawetę i wywieźć go do mechanika czy szukać jakiejś pomocy u kolegów, którzy lepiej się na tym znają a jeszcze nie miałem z nimi okazji pogadać. I na koniec , o ile już gdzieś do mechanika dajmy na to, droga taka sprawa? ta moja relacja może się wydawać dość śmieszna ale moje pojecie o autach jest takie ze potrafię wymienić koła i dolać oleju :( także czekam na jakieś opinie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Najprawdopodobniej linka, jak kupisz dokąłdnie taką samą to nie będzie problemu z wymianą. Dasz radę to zrobić sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iboy Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 A widziałeś może jakiś manual do tego? tak jak pisałem moje pojęcie jest nikłe a jak szukałem coś na ten temat to też słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 dawno temu rbiłem to w scenicu, nie było w sumie do czego robć manuala :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi