kacper69 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Czy ktoś wie, od kiedy w okresie zimowym sprzedawane jest paliwo zimowe na stacjach z paliwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Na forum już też to gdzieś było ale bez odnośników do przepisów. To powinno rozwiać wątpliwości. Czas szukania 30 sekund przez Google (wyłuskanie z proponowanych stron) http://maciejmikula.pl/tag/temperatura-zablokowania-zimnego-filtra/ Edytowane 16 Listopada 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucars Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) nie wiem od kiedy ale w zeszły poniedziałek tankowałem na stacji lotos w tychach (wylotówka na katowice) i przy mrozie minus 15 ropa w baku zamarzła kilka dni wcześniej lałem na innej stacji bywało więcej na minusie i nie było problemu. bardzo odradzam stację Początek zadnia rozpoczynamy od dużej litery, nazwy własne i miejscowości również. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi