aston76 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Właśnie na razie nie mam zainstalowanej żadnej w swoim prywatnym telefonie. W służbowym korzystam z nawigacji google w pracy ale brakuje mi paru funkcji w tym programie. Będę musiał zainstalować sobie AM i po testować ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Wrócę jeszcze do Sygic-a na Androida z Play Google. Do 12 kwietnia jest kolejna promocja na zakup wieczystej licencji i kilkukrotnych na rok, darmowych aktualizacji map pochodzących od TomToma. Obecnie opłaca się zakupić wersję Europa + Rosja z 70% zniżką za kwotę 19,99 euro, co na dzień dzisiejszy wynosi 85zł z groszami. Płatność w złotówkach przez PayPal. Sama Europa jest w cenie 24,99 euro bo tylko 50%zniżki według ceny wyjściowej. W ubiegłym tygodniu było jeszcze 49,99 euro. Właśnie zakupiłem sobie 1 opisaną wersję, Europa + Rosja. Tyle jednorazowo za legalną i dobrą nawigację, a przy tym bezpłatne aktualizacje można zapłacić z czystym sumieniem. 2 stówek nominalnej ceny bym raczej nie zapłacił. Edytowane 28 Marca 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi