martbex Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Już o to pytałem, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Jak zatem wyłączyć sygnał dźwiękowy, który występuje po otwarciu lub zamknięciu pilotem? Zamykanie dwa bipy, otwieranie - jeden bip. Strasznie mnie to wkurza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 A jaki model masz centralki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 zdunman, Cobra 8030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja mam 8265 i u mnie ta opcja programowania nie działa (może Tobie sie uda). Jak masz kod do alarmu to możesz sie pobawić - może coś z tego wyjdzie. 06de1425b.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoninaC2004 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Cię Martbex!!!!!!!! Moim zdaniem jest bardzo łatwy sposób: odłącz akumulator na 30 minut ( reset) Po tej czynności będzie ok. Pozdrowienia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 AntoninaC2004, Wlasnie przez cos takiego mi sie włączyło to badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Bo tak się dzieje - wraca do ustawień fabrycznych ;-) Jest jakaś procedura aby to zaprogramować ale to trza ściągnąć instrukcję do tego alrmu/centralki albo czekać aż ktoś się odezwie, co wie jak bo ma taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi