Pieczar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 jak jeździły ciężkie "4 litery", to możliwe... zwłaszcza jak wysiadały bokiem zsuwając się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Możliwe - ja tak mam w samochodach, bo w zimie wsiadam bokiem, żeby w powietrzu postukać butami i wytrzepać śnieg, aby nie mieć wilgoci w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojcu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Mam podobnie, a nie aż tak:) przy przebiegu ok. 40 tys. Tylko nie chce myśleć co będzie powiedzmy przy 150-200 tys km? Jakość Renault nie powala, ale np. u mojego wójka np. zaczął skrzypieć fotel skórzany w BMW X6 przy przebiegu ok 60 tys km:P Edytowane 30 Stycznia 2013 przez krojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomas08 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A tu: http://megane.com.pl...__1#entry299268 Za usługę odszukania browar się należy..... Wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Podepnę się pod temat, powiedzcie mi czy takie zagniecenie na boku siedziska fotela jest normalne? Auto ma podobno niecałe 70000 km udokumentowanego przebiegu. Ja też tak mam. Mój Scenic ma prawie 34 tyś i fotel pomarszczył się po zimie. Wsiadając do auta opukuję buty ze śniegu. Pewnie to spowodowało pomarszczenie. Ja go kupiłem miał 10 tyś (1,5 roczny). Pod dwóch latach użytkowania widać pewne zniszczenia. O auto bardzo dbam. Fakt, że plastki przy konsoli środkowej na dole się porysowały (pewnie butami, itp.) Kierownica też od dołu porysowana (mam zwykłą bez skóry), ale jak przy wsiadaniu :). Poza tym plamy na tapicerce. Fotele chłoną szybko i zostawiają plamy. Te autka tak mają. Dziś idą wszyscy na ilość nie jakość. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez szakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 tak to już jest, każda nowa ryska boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomas08 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 To pomarszczenie jest IMHO spowodowane tym plastikiem na dole siedzenia. W firmowym Scenicu jest ta ekoskóra na siedzeniach i w miejscu gdzie u Ciebie się marszczy to u nas pęka. Ale robi się to tylko po zewnętrznej stronie przednich siedzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi