kszyhu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam nie jestem tu dlugo wiec prosze o wyrozumialosc i ewentualne przeniesienie mojego postu jesli cos zle zrobiłem :D Chciałem zaptac czy tlumik srodkowy z renault kano bedzie pasował do mojej renówki,moim zdaniem są identyczne ale wole sie poradzic zanim zabiore sie za wymiane ;p W akim razie czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Sprawdź sobie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 jakos nie potrfie tego ogarnąc ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Czego niby? Otwierasz link w dwóch oknach, w jednym wpisujesz sobie Kangoo w drugim Model swojego Megane i porównujesz. To takie trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 tylko problem w tym ze ja nie wiem ktory to rok tego kangoo i nie moge sobie wyszykac dokładnie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie wpisuj rocznika, tylko wybierz wersję benzynową. Z tego co widzę nie będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smitek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jak znajdziesz odpowiedni tłumik, wpisz numer tego tłumika do tej wyszukiwarki i wyjdą Ci wszystkiem pojazdy w których ww. tłumik występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi