Mario1985 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam jestem uźytkownikiem megan II kombi od tygodnia i nie wiem jak sprawdzic czy posiadam czujnik cińsnienia w oponach. A drugnim moim pytaniem jest ze posiadam felgi 17 i chciałbym sie dowiedziec czy jak kupie 17 stalowa felge z rozmiarem opony 205/55 czy wejdzie mi w bagaźnik w miejsce zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Jest kilka sposobów na to. Na wentylkach powinny być kolorowe gumowe pierścienie(jeśli są to masz czujniki w kołach). Albo można też spuścić trochę powietrza z koła i sprawdzić czy komputer coś pokazuje. Co do kół, to opony w takich rozmiarach nie występowały (jedynie 205/50 R17), ale różnica nie jest duża, a tam zapewne miejsca jest na tyle, że się zmieszczą. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1985 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja mam też na drzwiach kierowcy taką renaultowsk-ą naklejke informującą o czujnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi