soko Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 witajcie, U dealera mojej Megi GT pojawiło się oto takie autko Megane II z 2004 roku, resztę zobaczycie w linku. Co myślicie o tych megi? Zastanawia mnie cena, zaglądałem na alledrogo ceny są porównywalne jak zawsze troche tańszych troche droższych, jednak auto ma już 8 lat od produkcji, za kilka dni rocznikowo będzie 9. Czy to aby nie zbyt wysoka cena jak za tak leciwe auto? Co ważne auto jest krajowe, jeździło u nich prawdopodobnie jako auto zastępcze. warto się zdecydować na tą sztukę? pozdrówka soko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jak auto jest pewne to czemu nie, tylko ten środek jakiś taki zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Rozumiem że chcesz sprzedać megi III i chcesz mieć megi II sedana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 W środku mocno zaniedbana, za podobne pieniądze znajdziesz już ph2 z lepszymi materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 airbites: nie, M III GT zostaje... M III ujeżdża moja narzeczona, początkowo lataliśmy w jedną stronę do pracy, teraz mam drugie swoje auto które chce zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelj86 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 koledzy też szukam meganki i tak na paru egzemplarzach juz widzę że na tylnej klapie niektóre mają znaczek i podspodem napis megane a inne nie czy wychodziły tak i tak ???? czy poprostu klapa malowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Najbardziej rozbawiło mnie zdanie. Opis pojazdu:W marcu 2008 przy przebiegu 130.000 km wymieniono kpl. rozrząd z pompą wody oraz pasek akcesoriów. Przecież rozrząd jest już do wymiany z powodu wieku. Edytowane 31 Grudnia 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi