dell666 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam Jestem zainteresowany zakupem tej Meganki http://otomoto.pl/renault-megane-szklany-dach-navi-parktronik-C27230355.html Ogladał ktoś może? Moze mnie nakierować na jakies nieścisłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A za te pieniążki w pakiecie dostaniesz zonka :!: Zastanów się, za te pieniądze takie auto :!: coś grubymi nićmi szyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dell666 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 No właśnie problem w tym, że nie siedzę w Renówkach i nie znam ich rynku używek... Oferta jest atrakcyjna patrząc na wyposażenie, ale nie wiem jak to ma się do rzeczywistości. Aktualnie posiadam Fiata i tutaj jest znaczy spadek wartości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi