cybsio Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Mam pytanie odnosnie lamp przednich w Scenic II FL. Mam ulamane 2 gorne zaczepy ktore mocuja reflektor do belki/ramy, czy jest mozliwosc podmiany tylko tylnej czesci obudowy lampy czy to jest czesc rozbieralna czy sklejone jest to na stale. Pytam bo na chwile obecna nie mam mozliwosci wymontowania lamp. pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Może da się dorobić jakąś blaszkę która chwyci reflektor do pasa przedniego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandaworld Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Na przyszłość dla potomnych. W takiej sytuacji najlepiej dać do specjalistów od klejenia/ zgrzewania plastików, są oni w stanie dorobić mocowania każdego kształtu. Koszt takiej imprezy około 20zł. Dla osób z Warszawy mogę z czystym sumieniem polecić specjalistę z Łomianek tel. 888-889-130, ulica chyba Budowlana jeżeli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi