lukasz6402 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Witam.Mam MEGI I ph I. Z powodu wystąpienia zimy kompletnie połamałem przedni zderzak. moje pytanie brzmi czy przedni zderzak do megane będzie pasował od scenica 1(chodzi mi także o kolory). Bo w jednym szrocie powiedzieli mi ze zderzak megane rożni sie od zderzaka scenica... A moze bedzie pasował od megane I ph II?? Edytowane 9 Stycznia 2013 przez lukasz6402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie będzie, jest inny, taki temat już jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz6402 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ale nie bedzie pasował od scenica I ph I czy od meganki phII?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mój odnośnik Z powodu wystąpienia zimy kompletnie połamałem przedni zderzak Chyba to jednak nie była wina zimy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi