Maks79 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na pewno nie ma klimy. Zobacznie pod maskę - nie widać rurek w komorze silnika, nie ma chłodnicy, nie widać sprężarki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na pewno nie ma klimy. Zobacznie pod maskę - nie widać rurek w komorze silnika, nie ma chłodnicy, nie widać sprężarki ... Masz rację kolego, nie ma klimy. Ja się na tym nie znam więc wolałem zapytać właściciela. Dodano: 21 sty 2013 - 16:57 Cześć koledzy. Niestety tamta meganka sprzątnięta przede mną, tak więc zapewne była warta swojej ceny. Mam kolejną na oku i proszę was o ocenę. http://otomoto.pl/renault-megane-1-4-klima-lift-zarejestrowana-C27655681.html Swoją drogą jaki jest mniej więcej koszt instalacji gazowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Auto na pewno po przejściach. Prawa przednia lampa bardzo słabo obsadzone względem maski, zderzaka i błotnika. Prawy tylny błotnik możliwe, że szpachlowany - nie widać tego wyprofilowania błotnika plus wychodząca ruda na dole przy progu. Na dodatek kierownica i gałka zmiany biegów mowią same za siebie - ktoś się w aukcji pomylił i zamiast 332.000 wpisał 132.000km :D. RT nie powinna mieć seryjnie halogenów z przodu?. Ja bym odpuścił. Koszt przyzwoitej sekwencji w granicach 2-2,3kPLN. P.S. Kolor ma super. Sam użytkowałem identyczną z tym samym motorem. Sąsiad z bloku obok kupił i 3 rok ją już użytkuje ;) Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Zderzak połamany z przodu, lampa w środku ale grunt, że bezwypadkowy :D odpuść sobie. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 przód, lampa prawa dziwnie leży, maska w tym miejscu chyba bardziej wystaje w porównaniu do lewej strony tylny lewy błotnik, jakoś tam się dziwnie światło zalamuje, wg mnie tam coś też robione zderzak faktycznie, ale to tylko spód zagięty środek, gałka zmasakrowana, kierownica nie lepsza brak zdjęcia komory silnika może zdradzać naprawę, dlatego go nie ma koszt instalki gazu od 2 tys. zł w gorę wg mnie w tych pieniądzach nie kupisz nic sensownego, aczkolwiek szukaj jak masz czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi