Damian386 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Witam wiem że temat wałkowany lecz nie znalazłem odpowiedzi na mój problem mianowicie skrzynia w lagunie zablokowała się na 3 biegu okazuje się że wodzik zaznaczony strzałka na zdjęciu nie wychodzi może ma ktoś jakiś pomysł co może być przyczyna ? http://megane.com.pl/uploads/monthly_01_2013/post-54533-0-32212600-1357849247_thumb.jpg Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Damian386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgodnie z Regulaminem pkt. 5.5 - przydzielam pasek za usuwanie wpisów administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 skrzynia w lagunie zablokowała się na 3 biegu A może by tak na forum LAGUNY zapytać?? Za niedługo i o dacie zaczną u nas pytać... :!: :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian386 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 skrzynia to skrzynia a tutaj na forum znalazłem sporo bardzo dobrych i trafnych odpowiedzi na różne pytania wiec dlatego napisałem na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Poczekaj, może się ktoś odezwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Damian zapraszam na forum Laguny, dowiesz się tam wielu rzeczy o swoim samochodzie. Przejrzałem dział przeniesienia napędu i jest tam opisany podobny problem i powodem była odkręcona śruba od 5-go biegu która zablokowała wodzik. Jakby to nie było to to napiszesz temat, bo mamy kilku speców ma forum co Ci na pewno coś podpowiedzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi