DBL Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Świeżo zakupiłem Lagune po lifcie i napotkałem pewien problem z radiem. ~~~~~~~~~~~~~~ Problem polega na tym że działają tylko przyciski on/off, eject, numeryczne (1 do 6), płyty odczytuje bez problemu, sterowanie z kierownicy i zmieniarka także w porządku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie działają pozostałe klawisze takie jak source, expert ,+/- itd. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ Co może być problemem? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Link do radia: REGULAMIN FORUM JASNO MÓWI O ZASADACH ZAMIESZCZANIA ZDJĘĆ NA FORUM :D Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Sprawdzałeś dokładnie co się na wyświetlaczu zmienia/pojawia/znika :D Fragment z instrukcji ;) USTAWIENIA trybu Expert Ustawienia indywidualne (tryb EXPERT) Nacisnąć dłużej na przycisk 6 , aby uzyskać dostęp do trybu EXPERT. Możliwe są modyfikacje następujących parametrów: Włączanie-wyłączanie funkcji uwzględniania zmian częstotliwości odbioru stacji radiowych AF Włączanie-wyłączanie pasma LW Włączanie-wyłączanie pasma MW Włączanie-wyłączanie serwisu i NEWS Automatyczne dostosowanie poziomu głośności do prędkości samochodu Włączanie-wyłączanie wejścia urządzeń dodatkowych Nacisnąć na przycisk 2 (<< >>) lub obrócić pokrętło 13 , aby wybrać jeden z parametrów. Po wybraniu parametru, który ma być zmodyfikowany, zmieniać parametry możliwe do ustawienia przez naciskanie na przycisk 2 (+/-) lub 14/15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBL Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kompletnie zero reakcji na żadnym z klawisz(przytrzymanie, kilkukrotne klikanie). Na wyświetlaczu mam podaną stacje radiową i na dole wyświetla się "manu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi