kacper69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Poszukuję nowego auta ( osobowego ) , które będzie miało założone CB radio. ale nie dokładane w salonie , przykręcone na wkręty , tylko takie zamontowane w fabryce. Czy są takie auta dostępne? Edytowane 16 Stycznia 2013 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Rozumiem, że poszukujesz radia CD z samochodem, a nie samochodu z radiem CD :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak by na to nie patrzeć, to chodzi o to , żeby jedno ( auto) i drugie ( CB ) było w wyposażeniu fabrycznym. a w jakiej kolejności to nie ma znaczenia, ma tylko znaczenie jeszcze cena , bo jak to będzie jakiś Lexus to odpada cenowo :D A głownie chodzi o to , że auto będzie w specyficznym lizingu, w którym nic dodatkowego nie można montować ani zmieniać w aucie. Stad pojawiło się moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A dlaczego w tytule tematu jest CB??? To trochę inne radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bo ja potrzebuję auto z radiem CB, tak jak w tytule. Oczywiście dobrze by było, żeby normalne radio tez w nim było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To zależy jakie CB potrzebujesz, Są takie o wymiarach 1 DIN i pasują do wnęki normalnego radia czy też zmieniarki. Przykładowo w Megance II możesz posiadać fabryczne radio update list z odtwarzaczem CD i pod nim w miejscu gdzie jest wnęka wcisnąć takie radyjko CB: http://allegro.pl/cb-radio-yosan-excalibur-1-din-new-2xgratis-w-wa-i2920137687.html Nie słyszałem jeszcze, by ktoryś producent oferował w swoich autach fabryczne radia CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja tez nie słyszałem , żeby ktoś oferował fabryczne CB do aut osobowych, dlatego się pytam. do ciężarówek już oferują. W nowszych od Megane 2 autach nie ma już wnęk na radia , przeważnie zamontowane w nich zwykłe radia są dedykowane do konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi