Maniek00 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam:) Przez moją nieznajomość języka niemieckiego nie mogę rozszyfrować napisu na tylnej szybie. Przetłumaczy jakiś użytkownik? Danke :) Owy napis : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wenn conj, 1 gdy 2 jeśli 3 kiedy 4 skoro dann adv, 1 potem 2 później 3 w takim razie 4 wtedy Schoknecht - to pewnie nazwisko :) Polecam -> http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?q...mp;x=11&y=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Czyli wynika z tego, że to reklama "Jeśli RENAULT, w takim razie Kijańczyk" hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 SoundWave, dobrze kumasz. Chyba chodzi o to: http://home.mobile.de/auto-schoknecht/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek00 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Początek wiedziałem, jedynie tego słowa 'Schoknecht ' nie mogłem rozszyfrować. Nie wiedziałem że to może być nazwisko. U mnie w mieście widziałem też megankę z identycznym napisem i tak mnie to tchnęło do sprawdzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 wiesz ja bym to zdrapał i nakleił naszą forumową naklejeczkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek00 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 no tak, ale naklejeczkę trzeba mieć żeby przykleić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 wystarczy poprosić jednego moderatora może mu zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Robak, a jest może na forum gdzieś info jak takie naklejki można wydrukować, bo ja z miłą chęcią też bym przykleił, tylko mam szybki lekko przyciemnione ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie można sobie wydrukować, można tylko wyciąć na ploterze. Źródło jest dostępne w download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi