superos Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Odpowiedź będzie krótka, miał być ford Focus 1 zamiast Megane 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Gdybym miał zmienić Megankę to zmieniłbym ja na Scenika Granda, ewentualnie Mitsubishi Grandis, Dacia Logy? Chyba tak się to pisze. A Clio zamienię na Clio Sport lub Megana GT tyle że 2,0 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Z Renault od 2001 i chyba juz tak zostanie w rodzinie, najpierw meganka kupiona która jest do dzis potem clio ktore zamienione zostało na nową megane mysle że następne to tez będzie renault, laguna najlepiej v6 albo latitude :) Kreciq nie kupuj tego w dieslu 1.6 bo koszty utrzymania cie zniszczą, na serwisie tego najwięcej robilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Arczi92, myślę o silniku 2.0 lub 1.8 w benzynie + LPG. Diesla nie chcę, nie mam zaufania do obecnych diesli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No to prawidłowo, V50 kup sobie najlepiej w T5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Powiem szczerze, że T5 to dla mnie za dużo. Więcej się płaci za OC (o ok. 10%), częściej trzeba tankować, i w Polsce się tej mocy nie wykorzysta. Poza tym 2.0 (145 KM) wydaje mi się najbardziej optymalnym silnikiem do tej budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bb00xx Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A co ze Skodą, Fiatem. We Fiacie mi się silniki podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Focus RS, ew. jakieś kompaktowe volvo z przeszczepionym T6, wszystko własnoręcznie do gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi