prosiaczek231 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Znalazłem sobie do meganki I ph II 1.6 16V aluski 16", 7,5" szerokości i ET30 - czy nie będą wystawały poza obrys samochodu?? Bo ET jest dość małe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 http://www.rimsntires.com/specs.jsp "Pakiet będzie wystawać 20 mm (0,8''), dalej. Upewnij się, że masz wystarczająco dużo miejsca pod błotnikiem. Jeśli nie, należy rozważyć węższych opon lub wyższy offset." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dziś widziałem je na żywo i okazuje się, że mają ET35 także jest oki Dodano: 09 lut 2013 - 19:56 Czy do alusa 7,5" szerokości mogę założyć oponkę 205/55/16?? Upchnę do mojej meganki I phII żeby nie było problemów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Link z poprzedniego posta nadal aktualny, wpisz jakie fele i oponki były zalecane, jeszcze lepiej te co masz obecnie, a w drugie okno swoje wybrane nowe. Wyniki w tabeli niżej, potem tylko miarka w łapki i pomierzyć odległości w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi