tarnas Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam Koledzy mam pytanie co do klimatyzacji, w madrych gazetach pisza zeby w zimie co najmniej raz na 2 tygodnie włączyc klimatyzacje aby wszysko sie przesmarowało. ja w swojej megi mam klimatyzacje manual i ostanio chciałem wlaczyc przy temperaturze na dworze około 0 i nie właczyła sie moje pytanie to: czy to normalne?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 w układzie klimatyzacji jest czujnik który nie pozwala się włączyć klimie kiedy jest bardzo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnas Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 ok dzieki za szybkoa odpowiedz, ale czy 0 stopni to juz dla klimatyzacji zimno? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Tak. To już dla niej zimno. Zagrzej silnik i na pracującym silniku na postoju włącz klimę. Może czuja zassie ciepło z silnika i załączy. Poza tym klima doskonale zimą odszrania/odparowuje szybę przednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wystarczy raz na miesiąc, a nawet w naszym klimacie bywają ładne dzionki z temp. pow. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnas Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ok dzieki koledzy w czoraj prz 2 stopniach na plusie klima wlaczyla sie jeszcze raz dzieki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi