Gość nurekogorek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nie blokuje mi się podłokietnik i opada. Postanowiłem zobaczyć czy da się coś tam zrobić. Czy rozbierał ktoś podłokietnik fotela kierowcy? Ściągnałem pokrętło ale dalej nie umiem sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Może łaskawie podasz o jakie auto chodzi? najlepiej byś swój profil o te informacje uzupełnił. Z tego co wiem to meganki I fabrycznie takich nie posiadały. Jeśli już, to sceniol I po lifcie takie posiadał, albo coś indywidualnie do megany dobudowane... Gdzieś na forum jest temat jak taki podłokietnik dobudować. Tam też widziałem szkice z pdf-a jak to jest poskładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nurekogorek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Przecież jest podany prefix w temacie. Chodzi o Megane I ph II. Podłokietnik fabryczny zabudowany w fotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi