Danielossss Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 MariuszG, napiszesz może jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 jasniej powiadasz? :) ano autor mojego wczesniejszego posta chciał nam powiedzieć, że jego zdaniem informacja Gojgiena, a zwłaszcza późniejsze dopiski chyba nie do końca i nie wszystkim uzmysłowiło zawiłości związane z tagiem YOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 MariuszG, I takie właśnie było moje zamierzenie. Post miał zasugerować przyczynę pojawiania się nicków w postach i boxie, a zamiast złości i nerwów, miał wzbudzić ciekawość i potrzebę poszukania odpowiedzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 a kto sie denerwuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 snap, poczytaj mojego ostatniego posta z poprzedniej strony, tam masz w wytłuszczeniu kogo denerwuje pojawienie się jego nicka. Wywnioskowane na podstawie ich wypowiedzi. (to są tylko osoby , które wypowiadały się w tym temacie, w boxie jest ich więcej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja na to lalem zawsze. Ostatnio raz tego uzylem... Tyle smiechu.... Hahahaha... :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tag YOU był zabawny na początku - teraz kiedy nadużywają tego wszyscy stało sie to nudne i mi na przyklad przeszkadza w szybkim przegladaniu forum, bo wzrok notorycznie zatrzymuje sie na moim nick'u. Dla własnej wygody chciałbym mieć możliwość wyłaczenia jego wyświetlania w swoim profilu :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Piok, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Dokładnie! Powinna być dla każdego opcja wyłączenia tego, albo ignorowania. Dlaczego my mamy cierpieć przez tych, których ta głupia zabawa bawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Widze, ze kolega gojgien zrobil " czarna liste" osob, ktorych nie bawi to co Jego. Ciekawe co bedzie nastepne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Adam68, kol. gojgien tylko odpowiedział kolegom zabierajacym głos w temacie, którego nie czytają ze zrozumieniem i tyle. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (do mnie także w tym poście się zwracał) :-P :) tak ale ty wiedziałeś o co chodzi.... :) a ja przelotowo czytając forum trochę się :evil: :) [ Dodano: 2007-11-24, 17:23 ] Dlaczego my mamy cierpieć przez tych, których ta głupia zabawa bawi? Zgadzam się...nie każdy się na tym zna...np JA! :) i dla mnie też to jest denerwujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gets Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 nie chcacy moj nick stal sie jakos dziwnym trafem bardzo popularny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Jakbyś poczytał od początku ten temat to byś wiedział dlaczego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Pierwszy raz tego tagu użyłem i o jeden raz za dużo. Nie bawi mnie wkurzanie bogu ducha winnych osób. Nawet na pw dostałem pytanie o co mi chodzi. Już wszyscy wiedzą że nie zwracałem się osobiście do Ciebie [you:24258ce889] , i nie była to żadna aluzja co do częstości stosowania przez Ciebie mocnych słów. Skutki stosowania tagu przerastają naszą wyobraźnię. Ciekawe ilu świeżo zarejestrowanych natknęło się na taką zabawę i pomyśleli o nas: „kółko wzajemnej adoracji robi sobie jaja z młodego”. Po czym skasowali adres forum z „ulubionych” zanim zorientowali się o co chodzi? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi