tomala244 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam na przeglądzie wyszło że mam jakieś luzy na łączniku stabilizatora tylko problem w tym że ją nie wiem jak to wygląda zamówiłem część i przyszły mi 2 tuleje z Z gumami proszę o jakieś porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 A jakich porad oczekujesz? Włazisz pod auto i wymieniasz. Jedyne, co mogę doradzić to wymieniaj kolejno, a nie rozkręcaj wszystko na raz. Poczytaj np. to Więcej znajdziesz wykorzystując :) na ten temat jest sporo napisane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 W Twoim aucie nie ma łączników stabilizatora. Stabilizator stanowi jednoczęściowy pręt odpowiednio powyginany i przytwierdzony do auta właśnie za pomocą tulei gumowych (czterech, aby być dokładnym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Czasem niektórzy, nieprawidłowo nazywają łącznikami stabilizatora. A tak w ogóle kolega nie pokazał co kupił, więc trudno coś powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala244 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki :) dużo mi pomogliście :) już myślałem że nie te części kupiłem :P a co do tego jak to wygląda to taka śruba z guma :) zrobię jutro fotkę to wrzuce :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi