toto Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Doradca Klienta -specjalność wina włoskie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ;) Inżynier Inżynierii Środowiska. ;) Obecnie inżynier budowy/kosztorysant (sieci kanalizacyjne i wodociągowe). :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Na papierze : ciastkarz-cukiernik .W praktyce byłem: stolarz , brygadzista działu kontroli jakości , szef magazynu wyrobów gotowych. W międzyczasie strzeliłem sobie średnie . W tej chwili operator centr numerycznych CNC i frezarek czterostronnych. W najbliższych tygodniach planuję zmianę pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 z zawodu informatyk, a pracuję jako Konsultant SAP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 mgr inż. z informatyki (WAT), pracuję jako QA w francuskiej firmie informatycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wyuczony piekarz a obecnie pracuję w zakładach mięsnych, operator maszyn pakujących,krótko- pakuje kiełbachy, w planach szkola jakaś średnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energy_drink Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Driver zawodowy + instruktor nauki jazdy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Programista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba99994 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Technik elektryk-energetyk a pracuję w Pogotowiu Energetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wag Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Szkoła średnia - stalowe konstrukcje spawane, dalej wojsko WOSS Piła- tzw.samochodziarz obecnie produkuję lekarstwa - Dziwny jest ten świat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Od października będę studentem wychowania fizycznego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 o października będę studentem Pollub-u kierunek transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Od września uczeń Technikum Samochodowego - nauczany będę zawodu Technika Pojazdów Samochodowych, no i wykształcenie średnie, a nie jak kumple w zawodówce bez wykształcenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Elektromechanik pojazdów samochodowych na 3 roku w zawodowce (bo po grzyba mi budowa mostu w technikum mechanicznym)... Praktyki Super-Cars/Super-Pol Waldemar Ciesiółka w Lesznie Po tym Technikum mechaniczne, elektryczne albo elektroniczne, informatyczne... A po tym własna firma elektromechaniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Uczeń 3 klasy technikum samochodowego :-> ciekaw jestem który będzie lepszym mechanikiem - ja stawiam na praktykantów z zawodówki :) Ja też stawiam na tych z zawodówki, bo oni sie od 1 klasy zaczynają uczyć porządnie robić przy tych autach, widzę to po sobie ja jestem w technikum samochodowym i w porównaniu do kolegi z zawodówki jestem cienki :-P W zawodówce w 2 klasie miał już 3 dni praktyki a ja ciągle 1 dzień, więc kto ma większa styczność z autem? No ale żeby nie było to zaczynam nadrabiać do niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi