kili1981 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To ja też coś napiszę o sobie. Z wykształcenia jestem mgr inż. elektroenergetyk po PWSZ w Tarnowie i AGH w Krakowie. Rok robiłem na PKP jak kolega PeCeZu. Łaziłem po sieciowym, podstacjach itd. Obecnie (już 3 lata) robie jako technolog w energetyce i wodzie w najwiekszej Czeskiej firmie chemicznej 20km od Pragi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 No to Ja coś nabazgrolę . Z zawodu mechanik samochodowy ,praca wykonywana logistyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 U mnie bez zmian prawie już 3 lata w Eurocash S.A. Jedyne co się zmieniło to moje obowiązki, którymi są pisanie aplikacji internetowych w ASP.NET oraz administracja serwerem Sharepoint Services. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ja pracuję na produkcji pianek do siedzeń samochodowych :) dokładnie JP Foam Manufacturing Żory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellborn Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Skończyłem wydział Mechaniczno-Energetyczny na Politechnice Wrocławskiej. Pracuję w zawodzie jako Specjalista Techniczny remontów maszyn i urządzeń energetycznych (turbiny parowe). Uwaga! Nie remontuję turbin samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 U mnie troszeczkę się zmieniło elektromechanik ciężarówek i operator do kopana/ładowania buraków cukrowych Euro Mause/Tiger oraz Holmer TerraDos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tak w ogóle to jest moje miejsce pracy - spędzam tu po 8h pięć dni w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja z zamiłowania i wykształcenia jestem chemikiem. Gdyby Ktoś z Was miał jakieś pytania chemiczne to zapraszam na prv. W miarę możliwości i wiedzy będę odpowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wykształcenie: Technik telekomunikacji o specjalizacji systemy teleinformatyczne. Wykonywany zawód: Specjalista do spraw serwisu i obsługi klienta w serwisie kotłów c.o. i c.w.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Wykształcenie - studiuję dziennikarstwo i fotografię. Jeśli chodzi o zawód wykonywany, to dorywczo fotograf ślubny/okolicznościowy, od czasu do czasu szkolenia z zakresu fotografii dla młodzieży. Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Tomson357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Pracuję jako maszynista, obecnie w Przewozach Regionalnych. Obsługuję ezt i szynobusy. A tak wygląda jedno z kilku moich stanowisk pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpew Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Z wykształcenia informatyk, porzucone studia politologiczne, tylko po to żeby męczyć się z debilem szefem w firmie importującej róże cięte z afryki. Tak więc jak ktoś kwiatki potrzebuje to zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja jako kierowca :) Chwilowo na kategorii B,C i jestem w trakcie robienia E :) aniewa kolej to moje hobby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Student Wyższej Szkoły Logistyki w Poznaniu. Pracuje jako Handlowiec (Powierzchnie reklamowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Od września górnik w KWK oraz student Górnictwa i Geologi na Polibudzie Gliwickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi