diabloo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 To ja bede najdziwniejszy z zawodu technik informatyk ale obecnie operator wozka widlowego wysokiego skladowania w jednym z Szkockich hangarow :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 magister inżynier Ekonomii - własna firma i żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 No to moja kolej - mgr filologii angielskiej - nauczyciel języka angielskiego - uczę w szkole podstawowej i gimnazjum. od 2 tygodni jeżdże Renault Megane Scenic z 1997r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy881 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witajcie jestem studentem V roku inży :) nierii materiałowej na AGH w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja dodam, że od czerwca pracuję jako przedstawiciel handlowy w firmie importującej lampy stojące, wiszące, różne różniste itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek79 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam mgr inż. elektryk od papierów. Pracuje w energetyce zawodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam. Pod tym jednym pseudonimem ukrywam się Ja i Moja Żonka. Oboje jesteśmy lekarzami. A Meganką II śmigamy od 3 tygodni;) i pięknie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) witam. zawod - bezrobotny Edytowane 28 Stycznia 2012 przez pawelolsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Powitać Jestem administratorem biura produkcji w "PANASONIC BATTERY POLAND" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 U mnie ostatnio się trochę zmieniło. Administrator sieci oraz informatyk w Rektoracie PWSZ w Krośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelzawadzki Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A ja jestem maszynistą w Metrze Warszawskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Pracuję w dziale jakości w zakładzie produkującym prowadnice foteli samochodowych... do Megane m. in. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja obecnie ucze sie w technikum ekonomicznym na profilu bankowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 student 3 roku Informatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Według najnowszej wizytówki: "Doradca klienta", ale po wakacjach czasz na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi