voodoo22 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A ja pracuje w fabryce Renault we Francji :) ... i odpowiadam za kontakty z dostawcami częsci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 :) A poza tym kończę studia informatyczne i jak na razie pracuję w zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam. Od października student I-szego roku Politechniki Śląskiej na wydziale Inżynieria Środowiska i Energetyki; kierunek Mechanika i Budowa Maszyn. Pozdrawiam Piekary i okolice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No to i ja powiem co robię...z Wykształcenia >> Technik elektronik, spec. systemy i sieci komputerowe....obecnie, jeszcze na drugim roku studiów zaocznych na kier. informatyka...a utrzymuje sie na powierzchni pracując w Cyfrze + :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Od 29 września biedny student Politechniki na wydziale Transport :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikah Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Administrator systemów w międzynarodowej firmie, zbyt dużo do pisania, w dużym skrócie w przyszłym roku 15 latek w zawodzie stuknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Od października student I-szego roku Politechniki Śląskiej na wydziale Inżynieria Środowiska i Energetyki; kierunek Mechanika i Budowa Maszyn. W takim razie będziemy na jednym kierunku :) Tak samo - Mechanika i Budowa Maszyn - Politechnika Śląska w Gliwicach, I rok. pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A ja mimo nicka nie działam w branży spożywczej :) Mam własną maluteńką firmę produkującą czujniki do kontroli procesów automatyki przemysłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A ja od października zaczynam logistykę na Politechnice Śląskiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo22 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ach ta Polibuda ze śląska :) .... ja tez po niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Student prawa na UMCS-ie w Lublinie + własny biznesik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 To i ja przedstawie sie: były student Politechniki Szczecińskiej (2006-2008), kierunek Transport, obecnie student zaoczny Uniwersytetu Szczecińskiego - kierunek Logistyka. A w międzyczasie pracuje jako kierowca w pewnej firmie transportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek t Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 To i ja pare słów o sobie - z wykształcenia mechanik pojazdów samochodowych - zawód wykonywany- od 10-sięciu lat brygadzista w lakierni proszkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Technik elektromechanik po Legnickim energetyku. 10 lat pracuję jako operator ciężkiego sprzętu budowlanego (czyt.koparki, ładowarki, walce ) Od dwóch lat na emigracj na majorce (i dalej maszyny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Część wszystkim!! Magister politologii po US, obecnie pracuje jako kierowca i raczej tak mi już zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi