faflik Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam cały czas szukam 2.0dci automat w GRAND SCENIC 7 os. ale nic nie mogę znaleść. Dlatego proszę o opinię o tym : http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-2-0-dci-160-km-navi-kamera-C27860483.html Proszę o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) A co się stało z logo na zderzaku? Masz VIN to spróbuj dowiedzieć się coś o tym aucie w ASO ewentualnie na stronie renault. Edytowane 22 Lutego 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Auto jest na 99% powypadkowe, ale ze względu na ciekawy silnik warto sprawdzić jak mocno oberwał. Na moje oko przebieg do weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faflik Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To że jest powypadkowe to nie na 99 ale 100 procent. Ważne jak mocno (wymieniony zderzak czy "tylko" ćwiartka wstawiona :) ) Dzwoniłem wcześniej bo był wystawiony jako automat :lol: , ale potem się okazało że jednak manual :) . Ale ze względu że nie ma żadnego automata to zatrzymałem sie na nim. Obiecał wysłać zdjęcia po sprowadzeniu - czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi