swicj Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tutaj nowy i prosilbym o pomoc. W najblizszym czasie planuje kupic scenica. po wielu naradach wybór padla na silnik benzynowy najlepiej 2.0. Dodam jeszcze ze planuje kupic samochod z zagranicy i samemu zalozyc do niego gaz. Znalazlem cos takiego na allegro: http://otomoto.pl/renault-scenic-2-0-16v-full-opcja-polecam-C27966736.html Czy mozecie cos napisac o tym samochodzie na podstawie zdjeć?? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje pozdrawiam Jarek Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 23 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na moje oko ładny, patrząc po zużyciu środka, przebieg też chyba realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swicj Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Moze ktos mi jeszcze podpowie na co zwrocic uwage podczas zakupu scenika? czy sa jakies specjalne miejsca, elementy karoserii, czesci które ulegaja czesto awariom?Wiem, ze nalezy dokladnie obejrzec cała karoserie, spasowanie wszystkich elementów tej karoserii, lampy, itp. Ale moze sa jakies szczegolne miejsca na które trzeba zwrocic uwage podczas zakupu scenika? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 23 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Sprawdź osłony pod silnikiem, po zapaleniu silnika wciśnij przycisk przedniej szyby na panelu klimatyzacji ( jeśli klima sprawna to zadziała odparowanie szyby ), sprawdź napisy na szybach czy są z jednego roku, zwróć też uwagę na rocznik opon bo to świadczy o przebiegu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Z chęcią bym Ci pomógł żebyś nie jechał na darmo ale przez uziemienie na ortopedii niestety nie mam jak go obejrzeć. Po zdjęciach patrząc ocenić go można bardzo przyzwoicie. Czujnik lakieru w rękę pomierz całość prócz maski i błotników + polecam wizytę w ASO Karasiewicz na ul. Kapturskiej. Jedyne co mnie irytuje w tych fotkach to ta wymuskana przestrzeń pod maską, ale to w końcu handlarz więc czego innego by się spodziewać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi