seba_999 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam, Na początek chciałbym wszystkich powitać. Przywiódł mnie tu pewien problem, dotyczący komputera pokładowego. Mianowicie, po przekręceniu zapłonu (odpaleniu auta) przyciskiem na prawej manetce mogę przełączać się miedzy trybami (przebieg, ile litrów spalił silnik, średnie spalanie, średnia prędkość, km do końca baku itd), jednak jeśli mam np. wybrane chwilowe spalanie, zgaszę silnik i odpalę to on znowu pokazuje całkowity przebieg... W instrukcji wyczytałem, że powinien się pokazać ostatnio używany tryb. Wnioskuję, że coś jest nie tak - pytanie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietas10 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam. Ja mam tak samo ,kuzyn także to chyba prawidłowo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To w takim razie w instrukcji się pomylili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Wszystko jest OK Widać tłumacz się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi