marko685 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Witam ,mam pytanie odnośnie podgrzewanych foteli ,które niestety nie działają.Kontrolki na przełącznikach się palą a siedzenia są zimne,proszę o pomoc gdzie tkwi problem,aha bezpieczniki są w porządku :lol: Edytowane 28 Lutego 2013 przez marko685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 A grzały kiedykolwiek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko685 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Auto mam miesiąc i od początku fotele nie grzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A gdzie masz te kontrolki i przełączniki :lol: Jakieś foto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolson Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sprawdz czy w ogóle kostki są podłączone, miałem ten sam problem gdy kupiłem auto. przekaźniki pod siedzeniami, bezpiecznik może być okej. Może mate grzewczą po prostu szlag trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko685 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Przełączniki od foteli są z lewej strony obok przełącznika od regulacji świateł(są w miejscu przewidzianym przez fabrykę).Sprawdzę przekazniki moze tam coś jest nie tak chyba że maty nie działają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi