pawelb5913 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam. Jakiś czas temu wymieniałem szczęki z tyłu. Kupiłem wtedy nowe szczęki ale w zestawie nie było żadnych sprężynek i pozostałych akcesoriów dlatego byłem zmuszony założyć stare. Teraz muszę wymienić linkę hamulca ręcznego. Z tego co pamiętam trzeba ściągnąć szczęki żeby podłączyć tam linkę i na pewno nie będą nadawać się tam te "podkładki" zaznaczone na zdjęciu poniżej: Bo już przy wymianie szczęk z ledwością odzyskałem te stare i je zamontowałem, pewnie już całkiem rozsypały się przez rdzę. Jak te "podkładki się nazywają, żebym wiedział o co pytać w sklepie i czy da się je do kupić.?? Interesują mnie tylko te "podkładki".?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) http://www.tme.eu/html/PL/podkladki-zabezpieczajace/ramka_11000_PL_pelny.html https://eu.shop.bossard.com/group/index.cfm?app_page=0:31100:30002:11769:13 Najlepiej sobie wydrukować fotkę z 1 linka i z tą kartką w sklepach pytać. Nazwa jest różna czasami podkładka czasami pierścień, a mało kumaty sprzedawca i tak nie załapie o co chodzi. Edytowane 3 Marca 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 A Wiesz może Gojgien jaka jest średnica zewnętrzna i wewnętrzna tej podkładki.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Zewnętrzna nie ma znaczenia bo to jest i tak uzależnione od jej środka. Wymiar jaki Cię interesuje, to średnica bolca na jaki ją zakładasz. Niestety nie wiem jaki on jest. Wydaje mi się, że około 6mm ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 OK. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi