airbites Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Czy moje obrazy są brzydkie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Każda sztuka odbierana jest indywidualnie a nad gustami się nie dyskutuje. Ja uwielbiam pejzaże i naturę więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Mi się podobają, masz talent :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wieża Eiffla się mi podoba :!: Masz coś jeszcze do pokazania ? :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ile życzysz sobie za wieżyczkę? :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jakby ktoś mi takie podarował to miąłbym gdzie powiesić :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cyba nigdy nie będę malował bo właśnie dziewczyna mnie porzuciła i chciałem jutro z nią zaręczyć, no kurna po kilku latach. Co za świat. Lepiej juz zniknę z życia razem z autem na zawsze. Sorry ale moje nerwy juz nie wytrzymuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 chciałem jutro z nią zaręczyć, no k...wa po kilku latach Znajdź tego dobre strony :!: Znajdziesz fajniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dokładnie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 A ja myślałem, że maluje się mając do tego talent, zamiłowanie, z własnej pasji a nie ze względu na jakąś "DUPĘ" sory za określenie. :!: Nie ta to będzie inna. W końcu nas (facetów) jest mniej :!: Jeszcze trochę i się będą o nas biły :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi