topol Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam Jestem na innym forum motoryzacyjnym innej marki, i tam stworzyliśmy bardzo ciekawą rzecz, której nie ma na tym forum a mianowicie chodzi o pomoc użytkowników forum, w czasie awarii samochodu gdzieś na trasie,czy trzeba by było gdzieś zaholować itp. Chodzi o to zebry powstała lista użytkowników, którzy jak coś służą swoją pomocą z nr.tel, adresem, czy miejscowością zamieszkania i była by dostępna na naszym forum do ściągnięcia?? Co wy o tym myślicie byli by chętni i dałoby to zrobić itp.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja się na to piszę :) W okolicach Podkarpacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tez jesli pomysl przejdzie, to moge sie na taka liste zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja tam jestem do uslug i za tym pomyslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Taki pomysł funkcjonuje na którymś z forum dotyczącym jakiegoś auta na "F"(rancuskiego) :) Tam to było fajnie zorganizowana, bo z podziałem na województwa i użytkownicy deklarują się z pomocą - zakres i zasięg. Pomysł dobry i jak przybierze to jakąś zorganizowana formę i ja się dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tylko pytanie czy to się dalej rozwinie? Jakoś nic nie widać aby "zarządcy" forum byli za tym pomyslem lub tez nie widzę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 no właśnie to niech napiszą nasi zarządcy forum co o tym myślą i czy zrobią coś takiego?????????? -ja bym sie pisał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franz998 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 witam, cos takiego jest w corollaclub,mialem rolke to pamietam dobrze. Jestem zaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Pomysł znany i sprawdzony na innych forach. Nie mam nic przeciwko, kwestia dobrej organizacji. Musiałbym przygotować jakiś dodatek z mapką osób zapisanych do programu. Ze względu na brak czasu, trzeba będzie odłożyć to w czasie. Ale program assistance będzie realizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Czytać i slac PW :) Ma nas być jak najwięcej :) A oto efekt 3 mojej pracy (dawno tak milo nie spedzilem czasu przy kompie). W razie jakichs uwag, bledow itp wlacie smialo na PW. http://erkapapa.webd.pl/easy/assistance/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 zarąbiście to wyszło a moze by na stronce głównej to ustawił aby był szybki dostęp, co wy na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 W sumie to byłoby dobre, jakiś link w menu, lub nawet ikonka, Easy, :) :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgloszenia (do odwolania) przyjmuje tylko na PW. Dzieki chlopaki, ale to naprawde nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Easy, brawo, pomysł ok. Mam tylko jedno pytanie: jak dostać się do zawartości stronki podczas awarii w lesie, pomiędzy obszarami zamieszkałymi, bez laptopa z komórkowym dostępem do neta? Może jakaś opcja wydruku kontaktów z kilku województw, przez które planujemy przejazd? Cos w rodzaju planuj trasę, wówczas wybieram: śląskie, łódzkie, mazowieckie, warmińsko- mazurskie i wszystkie kontakty widzę ma jednej stronce, którą można wydrukować i zabrać ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 gojgien, daj mi chwile a bedzie wersja WAP tej stronki. Co do wydruku, tez pomysle, da sie zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi