wasior674 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 http://moto.allegro.pl/megane-sport-salon-pl-1wl-stan-idealny-klimatronic-i3097162335.html jak w temacie czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smok.wawa Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam. Bardzo ładny. nie wyniszczony itd. Ja osobiście bym się skusił bo trochę żałuję że kupiłem dci. Benzynka moim zdaniem lepiej by się spisywała u mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 wow.. wygląda naprawdę bardzo dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Różnice w odcieniach lakieru+niedokładnie spasowany przód.Mało zdjęć a opis dość lakoniczny.Dzwoń i dopytuj się o szczegóły.Zwróć uwagę ,że ten allegrowicz sprzedaje w sumie kilka aut.Wystawia fakturę ale nie pisze czy cena jest netto czy brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi