serek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Hmm jesli rzeczywiscie udaloby sie zadzialac zeby te czujniki za darmo przelozyc to byloby swietnie, a co do rozmiaru to moze dorwe kogos z 17" w samochodzie i sprawdze co i jak wlasnym tylkiem :) a i tak poza tematem felg to moglbym sie dowiedziec ile cie kosztowalo wnetrze? pozdro 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Co do środka- nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 300zł. A z tymi 17-stkami to dobry pomysł. Musisz być sam przekonany do tego pomysłu. Natomiast mocno namawiam do kupienia innych wzorów felg niż "firmowe". Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mister, mowisz o jednym i tym samym czarne ma allesio f1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 o to nie tak drogo, myslalem ze sporo wiecej :) co do wzoru to lubie wzory tego typu http://moto.allegro.pl/item179861664_nowe_...es_audi_vw.html a we wnetrzu myslalem nad zielona skorka, tam gdzie ty masz czerwona :) bo moja meg jest cytrynowozielona (to ta w avatarze ;-) ) pozdroo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Czyli w sumie wzór podobny do moich. Moje felgi są dodatkowo cenowo OK. Wszystkie podobne innych producentów są sporo droższe. Wejdź na stronę firmy MOTORICUS - tam jest wyszukiwarka do felg i pooglądaj sobie. zdrówko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mister, mowisz o jednym i tym samym czarne ma allesio f1 Jak mówię o jednym i tym samym? Bo już się pogubiłem :) Ale te widać też są ciekawe co kolega wyżej podał: http://moto.allegro.pl/item179861664_nowe_...es_audi_vw.html Sam nie wiem co wybrać czy te ALLESIO czy oryginalne, czy te ARC Krono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ten typ jest fajny. Ja podałem kilka wątków wcześniej zdjęcie takich Mak Fever 5R Satin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 na tej stronie MOTORICUS swietna rzecza jest wizualizator felg, tylko ze ceny jakies duze :-/ ale to zawsze mozna poszukac na allegro :) i jeszcze Basnji sa gdzies na forum jakies wieksze i dokladniejsze zdjecia wnetrza Twojej Megi? bo chetnie bym sie przyjrzal i troche powzorowal jesli Ci to nie przeszkadza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A co powiecie na te fele?? http://www.felgi-opony.com/product_info.ph...oducts_id=14171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wypasik :) i cena przyzwoita nawet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mi się Gipsiarz one nie podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A może coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 śliczna, ale tylko dla piasty na 5 śrub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Z tymi śrubami to Renault dało w dup. :roll: Większość fajnych felg lepiej wygląda na 5 śrub. Chyba Lagunka ma 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 tak laguna ma na 5 śrub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi