gipsiarz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mnie się podoba 2. Ale musisz pokazać jak będą wyglądać na 4 śruby. Moje zdanie: 5 dużych (bądź szerokich jak kto woli) ramion i 4 śruby - nie wygląda to za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak wygląda na 4 śruby: 1. DEZENT F 2. ALESSIO F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 zdecydowanie nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak wygląda auto na ALESSIO F1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dodam, żw dezencie ramiona są nieco schowane, a zatem w razie kontaktu z krawężnikiem jest mniejsze prawdopodobieństwo zarysowania. Poza tym, dezent jest jakby bardziej delikatniejszy, jeśli chodzi o wygląd. Obie felgi oglądałem z bliska gdy wybierałem swoje. [shadow=red:47faf45057]Pytanie jeszcze o cenę![/shadow:47faf45057] Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Cena praktycznie jest ta sama, różnica może być jedynie taka że DEZENT jakieś 20-30zł tańsze na feldze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Cena praktycznie jest ta samaczyli ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 400-440zł, ale mieliście pisać które się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 17" Allessio wyglądają dziwnie, przynajmniej na Corolli e12, ale tam sa mniejsze tarcze. Widziałeś je na żywo w tym rozmiarze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja jestem zdecydowanie za 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mi sie osobiscie te alessio F1 na tej czarnej megance podobaja, ale jak patrze z bliska na te 4 sruby to juz chyba wole dezenty, jakos zgrabniej to wyglada, o ile w ogole moga 4 sruby na piecioramiennych felgach fajnie wygladac :-/ Ja chyba zakup felg przenosze na next year, albo przynajmniej w tym ale po sezonie, moze jakies fajne ceny beda. Teraz chyba sobie listwy pomaluje w kolorze nadwozia, moze szybki przyciemnie troszke, zobaczymy co z tego wyjdzie ale oczywiscie ladne alu to podstawa i predzej czy pozniej trzeba bedzie je nabyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 No tez mam nadzieję że pod koniec roku felgi będą tańsze. Może nowe, ładniejsze wzory się pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A mi się wydaje że nie. Zobaczcie na ceny opon zimowych. Wcale nie spadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ale na pewno nie będą wyższe ceny [ Dodano: 2007-04-12, 08:09 ] Mam jeszcze pytanie ;-) Czy ma ktoś może na megance założone takie fele?? Chodzi mi szczególnie o 16" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clark Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam, A ja własnie odebrałem nowe felgi. Zdecydowałem się na 16", DEZENT V Silver. Mam nadzieję, że będą w miarę wyglądały na moim kombiaku :D Jutro powinienem odebrać oponki. Zamówiłem Michelin Primacy HP 205/55 koniecznie z indeksem prędkości W żebym mógł wreszcie dyzla pogonić :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi