prosiaczek231 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Czy dostanie się do przycisku podgrzewania szyby jest w megance bardzo skomplikowane?? Trzeba pół kokpitu rozebrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nie 1) Wyjmujesz radio i od środka wypychasz przełącznik. 2) Wyjmujesz popielniczkę odkręcasz dwie śruby TORX, potem następne 2. Wyjmujesz cały panel z panelem regulacji nawiewu. Jakieś 10 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Czy dostanie się do przycisku podgrzewania szyby jest w megance bardzo skomplikowane Do kokpitu nie, ale ostrzegam, że jak chcesz naprawić jego podświetlenie to łatwo nie będzie, dlaczego zapytasz, poszukaj na forum, bo jest to obszerny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie chce ruszać podświetlenia, chce tylko wyjąć ten włącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Oj koledzy koledzy. Do przycisku dostanie się bez grzebania i wypychania. Wystarczy delikatnie podważyć nieaktywne miejsce obok przycisku podgrzewania szyby. Wyskoczy sam. Robiłem to już w moim kombi, dziś wyciągałem w hatchbacku. Muszę wymienić podświetlenie. Także to zadanie nie jest super skomplikowane, pod warunkiem, że nie jesteś raptusem - wtedy wszystko połamiesz. Bezinwazyjne rozebranie przycisku nie jest bardzo skomplikowane. Zrobię manuala i podrzucę na forum i AWC Pozdrawiam edit - manual zrobiony. Normalnie poszedłem wyciągnąć ten przycisk na potrzeby zrobienia zdjęć :!: Załączam link do pobrania:Przycisk ogrzewania - wymiana podświetlenia Edytowane 24 Marca 2013 przez Sroqraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi