maciekooo Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam dzisiaj stałem sie posiadaczem Renaulta Megane II 2008.Posiada on radio z navi Carminat ale nie chce sie wysuwac wyswietlacz słychac silniczek ale nie wysuwa jej. Może ktos sie spotkał z podobnym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychopata Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam, odgrzeje trochę posta. Również stałem się posiadaczem megane i mam problem z navi. Nie da się jej w żaden sposób wysunąć. Nie słychać żadnych mechanizmów w środku. Jak myślicie co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arokey Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz DwA TYGODNIE TEMU MUSIAŁEM KUPIĆ NOWY WYŚWIETLACZ, 350 PLN, MECHANIZM SIADA :-( , ALE MAM BÓL, BO NAVI PO FLAMANDZKU :-(. wIESZ JAK SPOLSZCZYĆ I WGRAĆ NAJNOWSZE MAPY pOLSKI? MEGANKA 2008.10. Pozdrawiam, Artur. Sorry za litery, późno już, a ja w pracy :-( Regulamin pkt. 5.6, 5.10, 5.13 -Prezes Edytowane 3 Lipca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi