behemon Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jak myślicie, na ile było by to możliwe. Właśnie pojawić ma się Scenic XMOD. Takie podniesienie mojego Scenica było by ok. Tym bardziej po tej cholernej zimie, kiedy nawet wydech mi urwało wydaje mi się, że zawieszenie jest za niskie. Nie wiem, czy same podłożenie podkładek da mi zadowalające jego podniesienie. Czasami chcę duktami leśnymi jeździć więc potrzebuję czegoś wyższego. Może możecie polecić jakiś warsztat w Lublinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Do jazdy po lesie to proponowałbym SUV'a albo terenówkę. Scenic to jednak auto wybitnie szosowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemon Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Po naszych śnieżnych szosach urwałem środkowy wydech. SUVa nie kupię bo kupiłem Scenica. Podobno można na jakiś dystansach ponieść, gumach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi